Filtriranje
hr en de
0 0
0 0

BIOETIKA I DIJETE: moralne dileme u pedijatriji

Šifra: 419787
(0)Ostavi recenziju
Godina izdanja: 2011
Država: HRVATSKA
Jezik izdanja: hrvatski
Uvez: Tvrdi uvez
Broj stranica: 262
Format: 21 cm
ISBN: 978-953-6576-46-3
Nakladnik: PERGAMENA
Cijena
$ 13,93

U klubu štedite $ 0,42.

U cijenu je uključen PDV. Za Europsku Uniju od 01.07.2021. cijena proizvoda i poštarine može varirati prema stopi poreza za zemlju isporuke.

Želite li uštedjeti $ 0,42 na ovoj narudžbi i postati član Dominović kluba?

Dostupno odmah
O knjizi
U ovom zborniku sabrani su radovi sa simpozija koji je pod naslovom Bioetika i dijete. Moralne dileme u pedijatriji odr­žan 14. studenoga 2009. godine u Zagrebu. Skup su zajednič­ki organizirali Hrvatsko bioetičko društvo, Hrvatsko društvo za preventivnu i socijalnu pedijatriju te Hrvatsko pedijatrijsko društvo. Organizacijski odbor djelovao je u slijedećem sastavu: Ante Čović i Marija Radonić (supredsjedatelji), Ilonka Artuković, Ingeborg Barišić, Branka Čović, Andrea Dasović-Buljević, Hrvoje Jurić, Gordana Pelčić i Đurđa Spanović. Simpozij je održan pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi Republike Hrvatske. Skup je organiziran prema načelima integrativne bioetike, pa je utoliko prema sastavu predavača kao i prema rasponu tema bio izrazito interdisciplinaran. Nastupili su znanstvenici različitih medicinskih specijalnosti kao i stručnjaci iz područja drugih znanstvenih disciplina (biokemija, pravo, filozofija, teo­logija, povijest). U okviru simpozija održano je 12 izlaganja. Treba napomenuti da zbornik obuhvaća sva održana izla­ganja, ali da se ona u većini slučajeva objavljuju u znatno pro­širenom i dodatno elaboriranom obliku. Zbornik tako sadrži studiozne obrade pojedinih tema s izvornim znanstvenim do­prinosima, pri čemu su neki prilozi, poput koautorskog rada Ivice Martinovića i Rine Kralj-Brassard, dosegnuli razinu monografijske zaokruženosti. U radu skupa sudjelovalo je sedamdesetak prijavljenih slu­šača koji su također dolazili iz različitih profesija i znanstvenih disciplina. Skup je izazvao iznimnu pozornost medija tako da je u tiskanim i elektroničkim medijima objavljeno više prikaza i osvrta. Dok spoznaje i misli s ovakvih skupova ostaju zapisane te time zapamćene, dojmovi i slike blijede i nestaju. Da se u ovom slučaju ne bi to dogodilo, zbornik je u dodatku obogaćen slikovnim podsjetnikom.
Komentari
Ocjena proizvoda
Još nema komentara. Budite prvi koji će komentirati.
Pošalji komentar

Ocijeni članak

Ocijeni proizvod

Vaš email koristitit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.
Česta pitanja
Koji je rok isporuke paketa?

Naručeni proizvodi isporučuju se u roku od 5 radnih dana. Ukoliko neki od proizvoda nije odmah dostupan za isporuku, kupac će o tome biti obaviješten u procesu kupnje. Više informacija o dostavi možete pronaći ovdje.

Dostavljate li u inozemstvo?

Da, dostavu vršimo u sve zemlje svijeta. Informacije o cijenama dostave za pojedine zemlje možete vidjeti ovdje.

Koja je cijena dostave?

Cijena dostave u Republici Hrvatskoj i Sloveniji je 4 € | 30,14 kn, a za narudžbe u iznosu većem od 55 € | 414,30 kn dostava je besplatna. Za više informacija o cijeni dostave u Hrvatskoj i u inozemstvu možete provjeriti ovdje.

Mogu li narudžbu s osobnim preuzimanjem preuzeti na dan kreirane narudžbe?

Svakom kupcu javimo kada su knjige spremne za preuzimanje pa je potrebno pričekati našu obavijest putem e-maila ili telefonskog broja koji ste ostavili kao kontakt u Vašoj narudžbi.

Ne snalazim se u webshop-u, mogu li nekim drugim putem napraviti narudžbu?

Ukoliko imate bilo kakvih problema vezanih uz web narudžbu, uvijek nas možete kontaktirati putem našeg e-maila: [email protected] i telefona: 01 6130 112. Tim putem možete napraviti i narudžbu, a potrebni podatci za narudžbu su: ime i prezime, adresa za dostavu, e-mail i telefonski broj.

Klub vjernih članova

Pravim ljubiteljima knjiga pripremili smo posebni tretman u Dominović Klubu vjernosti.

Članove našeg kluba častimo popustima i pamtimo sve njihove narudžbe.

Saznaj više

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ostvarite 10% popusta prilikom prve kupnje.