Pravila nagradnog natječaja:

PRIREĐIVAČ NAGRADNOG DARIVANJA Dominović d.o.o., Trnjanska cesta 54a, 10 000 Zagreb, OIB: 39753545974, P.J. Sveučilišna knjižara i antikvarijat Dominović, Hrvatske bratske zajednice 4, 10000 Zagreb

TRAJANJE NATJEČAJA Adventsko darivanje priređuje se pod nazivom „Knjiga pod ruku“ i održava se od 03.12.2023. do 24.12.2023. do 24 sata. Nagradni natječaj održava se na službenoj Instagram stranici Sveučilišne knjižare i antikvarijata Dominović https://www.instagram.com/knjizaradominovic/.

Nagradni natječaj nije ni na koji način povezan, sponzoriran ili promoviran od strane Instagrama.

Svrha Adventskog darivanja je promocija Priređivača i njegovih aktivnosti.

 

UVJETI ZA SUDJELOVANJE U ADVENTSKOM DARIVANJU Pravo sudjelovanja u darivanju imaju sve fizičke osobe starije od 18 godina, državljani Republike Hrvatske koji prihvaćaju uvjete i pravila sudjelovanja u Darivanju. Pravo natjecanja u darivanju nemaju zaposlenici Priređivača kao ni članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća) te niti jedna druga osoba koja je sudjelovala u pripremi ovog nagradnog natječaja.

Pravila Adventskog darivanja objavljena su na službenoj web adresi Priređivača pod sekcijom Blog.

 

NAČIN SUDJELOVANJA U ADVENTSKOM DARIVANJU Za sudjelovanje u nagradnom darivanju potrebno je pročitati uvjete Adventskog darivanja te u razdoblju trajanja darivanje, točnije od 03.12.2023. do 24.12.2023. do 24 sata:

• Zapratiti naš IG profil (ako još uvijek niste)

• Lajkati objavu

• U komentar objave adventskog darivanja opisati zašto baš Vi zaslužujete knjigu koja se taj dan daruje i označi osobu kojoj ćete je kasnije posuditi na čitanje

• Plus pri izboru najboljeg komentara bit će ako je autor podijelio post na svom Instagram profilu

 

Nagrađujemo najkreativniji odgovor svakoga dana, a nepotpune prijave smatrat će se nevažećima. Svaki sudionik pristaje da se njegov komentar može objaviti na internetskoj stranici www.knjizara-dominovic.hr, na društvenim mrežama, billboardima i bannerima kao i da se taj komentar pohrani u svojoj bazi podataka u svrhu promidžbe usluga Sveučilišne knjižare i antikvarijata Dominović.

Komisija koju čine osobe zaposlene u tvrtki Priređivaču natječaja odabrat će najkreativnije komentara te ih nagraditi knjigama koje su taj dan na ponudi za Adventsko darivanje. Prijavljivanjem na nagradni natječaj sudionik prihvaća uvjete sudjelovanja u nagradnom natječaju. Dobitnici pristaju biti fotografirani prilikom preuzimanja nagrade te pristaju da se njihova imena i prezimena, komentari i slika koriste u marketinške svrhe tvrtke Sveučilišne knjižare i antikvarijata Dominović.

Prijave pod lažnim profilima Priređivač može diskvalificirati iz natječaja te ako postoji sumnja da se Sudionik ne pridržava pravila ovog natječaja.

 

FOND ADVENTSKOG DARIVANJA U adventskom darivanju osobe s najkreativnijim, najsimpatičnijim komentarom po izboru komisije dobiti će knjigu za koju su dali komentar. Darovni fond sastoji se od domaćih i stranih naslova, beletristike, rječnika, dječje literature i biografija.

 

OBJAVA DOBITNIKA Od 03.12.2023. do 24.12.2023. do 24 sata svakoga dana na Instagram profilu objavit ćemo po jednu knjigu za koju je taj dan adventsko darivanje. Najbolji i najkreativniji komentar pobjeđuje, a pobjednike ćemo objavljivati tri puta na web stranici Knjižare Dominović te na Instagram profilu: u ponedjeljak 11.122023. (svi dnevni dobitnici darivanja od 03.12.2023. do 10.12.2023), u ponedjeljak 18.12.2023. (svi dnevni dobitnici darivanja od 11.12.2023. do 17.12.2023.) te u srijedu 27.12.2023. (svi dnevni dobitnici darivanja od 18.12.2023. do 24.12.2023.). U razumnom roku javit ćemo se osvajačima za detalje oko isporuke knjiga. Obvezno će se provjeriti jesu li ispunjeni svi uvjeti za sudjelovanje.

 

PREUZIMANJE NAGRADE Nagrada nije zamjenjiva za novčanu protuvrijednost, nije prenosiva na treću osobu. Šaljemo Vam je na kućnu adresu. Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze, niti naknade direktno povezane s nagradom.

 

DISKVALIFIKACIJA Priređivač će pregledati sve prijave i zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati prijavljene sudionike u sljedećim slučajevima: - prijavljeni komentar ne pridržava se teme Natječaja, - prijavljeni komentar je uvredljivog ili vulgarnog sadržaja, - komentar na bilo koji način izražava (ili omalovažava tuđa) vjerska i politička uvjerenja, - ako ocrnjuje ili lažno prezentira ljude, poduzeća ili proizvode, - komentar prikazuje (ili je i sam) sadržaj koji nije u skladu sa zakonom.

 

IZVANREDNE OKOLNOSTI Nagradni natječaj može se prekinuti u slučaju nastupanja okolnosti za koje Priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. U slučaju prekida sudionici će biti obaviješteni putem Instagram i/ili web stranice Priređivača. Priređivač nagradnog natječaja ima pravo nagradu ne dodijeliti u slučaju: - da dobitnik ne ispuni uvjete za preuzimanje nagrade, - da se pojavi sumnja o vjerodostojnosti podataka (ne radi se o njegovom odgovoru), - ako se utvrdi da se korisnik u natječaju nije pridržavao pravila i uvjeta nagradnog natječaja.

 

SUGLASNOST Sudjelovanjem u ovom adventskom darivanju sudionici su suglasni da se njihov komentar može koristiti u promotivne svrhe; ako postanu dobitnici nagrada, priređivač nagradnog natječaja može njihove osobne podatke: ime, prezime, mjesto prebivališta i/ili boravišta, mail adresa, kontakt, koristiti bez naknade i prethodne suglasnosti dobitnika u marketinške i promocijske svrhe te da iste ima pravo objaviti u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu teritorijalno i vremenski neograničeno.

Sudjelovanjem u Adventskom darivanju sudionici koji pobjede pristaju na objavu svojih osobnih podataka i ovlašćuju Priređivača da koristi njihove osobne podatke bez prava na bilo kakvu naknadu.

Priređivač se obvezuje da će osobne podatke koje prikupi čuvati u sigurnom okruženju. Osobni podaci su zaštićeni od neovlaštenog pristupa, otkrivanja, uporabe, izmjena ili uništenja od strane bilo koje organizacije ili pojedinca.

 

Sudionik koji sudjeluje u promotivnom Adventskom darivanju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila. Priređivač zadržava pravo promjene ovih Pravila u bilo kojem trenutku.

 

U Zagrebu, 29.11.2023.

Komentari

(0)
Još nema komentara. Budite prvi koji će komentirati.
Pošalji komentar

Ocijeni članak

Ocijeni proizvod

Vaš email koristitit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.