Knjiga Mediterana: predstavljanje izdanja naklade Dominović

S iznimnim vas zadovoljstvom obavještavamo da smo na ovogodišnjem izdanju manifestacije "Knjiga Mediterana'', koju organiziraju Književni krug Split i Zavod za znanstveni i umjetnički rad HAZU-a u Splitu, kao nakladnička kuća Dominović predstavili publikacije iz svoje edicije Djela iz hrvatske duhovne i kulturne baštine. Promocija se održala 25. rujna u 19 sati u Zavodu HAZU-a, Trg braće Radić 7, 21 000 Split.

Izdanja na manifestaciji predstavili su Arsen Duplančić, profesor povijesti i voditelj Knjižnice Arheološkog muzeja u Splitu, Josip Belamarić stručnjak s Instituta za povijest umjetnosti te Mihaela Marić, diplomirana povjesničarka te urednica knjiga povezanih s hrvatskom duhovnom i kulturnom baštinom u izdanju nakladničke kuće Dominović. 

Nakladničku cjelinu Djela hrvatske duhovne i kulturne baštine čine, prije svega, pretisci knjiga povezani s hrvatskom prošlošću i bogatom kulturnom baštinom, a valjalo bi istaknuti nove predstavljene naslove: Novi Split, Vodja po Spljetu i Solinu, Guida di Spalato e Salona, Petar Kružić: kapetan i knez grada Klisa, Makarska i Primorje, Sela šibenskoga kotara, Oružje starih Hrvata te Prošlost i spomenici Solina. Usto, Duplančić je istaknuo kako je u tisku još raskošno izdanje Coronellijevih kartografskih prikaza Mari, Golfi, Isole, Spiaggie, Porti, Città, Fortezze, ed altri Luoghi Dell' Istria, Quarner, Dalmazia, Albania, Epiro, e Livadia te Citta, Fortezze, ed altri Luoghi principali dell' Albania, Epiro e Livadia, E particolarmente i posseduti da Veneti. U pripremi je još naslova iz ove naše edicije, stoga pratite novosti na našoj stranici.

Povodom ove promocije pripremili smo za Vas specijalnu akciju koja traje do kraja ove godine (31.12.2021.). Na popust smo stavili naša nova izdanja iz edicije Djela iz hrvatske duhovne i kulturne baštine, a knjige po promotivnim cijenama možete pronaći na linku.

Komentari

(0)
Još nema komentara. Budite prvi koji će komentirati.
Pošalji komentar

Ocijeni članak

Ocijeni proizvod

Vaš email koristitit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.