Knjiga svima i svuda u online shopu i Knjižari Dominović

Godina 2020. u naše je živote donijela mnoge promjene i natjerala nas da se na najbolje moguće načine prilagodimo trenutnim uvjetima. Tako su se brojne manifestacije odgodile, neke otkazale, a druge se održale pod posebnim uvjetima. Ove godine, nudimo sajamske popuste online i u našoj knjižari, a u nastavku možete pročitati pod kojim će se uvjetima sve odvijati te koje smo vam sve izvrsne ponude pripremili.

Povodom sajma knjiga koji se ove godine održava od 10. do 15.11. na našem webu, pripremili smo vam brojne popuste i pogodnosti. No, prije toga, mislimo da je bitno spomenuti koje sve ponude domaćih i stranih knjiga će popusti obuhvaćati.

Ponajprije vam želimo predstaviti naša nova izdanja po povoljnim cijenama. Tako ćete u toj ponudi na 20 posto popusta moći pronaći Rusko-hrvatski i hrvatsko-ruski rječnik, Rusko-hrvatski i hrvatsko-ruski rječnik u ovitku na ćirilici, Knjižničarstvo i srodna područja: rječnik englesko-hrvatskih stručnih naziva, pretiske Petar Kružić: kapetan i knez grada Klisa, Oružje starih Hrvata te Novi Split: monografija grada Splita od 1918. do 1930. godine. Naša ostala, starija izdanja će također biti snižena i do 90%.

Druga ponuda obuhvaća strane knjige pa ćete tako  na popustima od 20% moći pronaći sve strane naslove iz ponude, dok ćete neke naslove moći uhvatiti na sniženju i do 50 posto. U ponudi se tako nalaze favoriti iz kategorije popularne psihologije kao što su 12 Rules for Life i Thinking, Fast and Slow. Od stranih knjiga za mališane koji s vama dijele ljubav prema knjigama u ponudi su, između ostalog, Diary of a Wimpy Kid: Wrecking Ball i Ten Minutes to Bed: Little Unicorn. Nadalje, ne možemo govoriti o stranim knjigama, a da u njih ne uvrstimo neke od omiljenih knjiga iz kategorije fantazije i znanstvene fantastike. Tako imamo Assassin's Creed: Odyssey, Percy Jackson and the Greek Heroes, Wonder Woman: Warbringer, Minecraft Dungeons: the Rise of the Arch-Illager i Eragon: Book One in the Inheritance Cycle. Strana proza koja ulazi u popuste ubraja novitete i popularne bestsellere kao što su The Kingdom, The Testaments, 10 Minutes 38 Seconds in This Strange World, Agent Running in the Field, One of Us Is Next, Meditations (Penguin Pocket Hardbacks), Norwegian Wood i Summer. Ako ste ljubitelji publicistike, za vas smo pripremili knjige poput Sapiens: A Brief History of Humankind i Really? te mnoge druge naslove koji obrađuju političku i ekonomsku situaciju ili povijesnu tematiku. Za sve kuharice i kuhare tu je kuharica Veg svjetski poznatog kuhara Jamie Olivera te ostali njegovi popularni naslovi.

Osim stranih naslova na engleskom i njemačkom jeziku, pripremili smo za vas i bogat izbor naslova na bosanskom jeziku. Sljedeća ponuda tako obuhvaća knjige iz naklade Biblioteke Dani: Bašta sljezove boje, Macbeth, Kralj Edip; Antigona, Pitanje Bruna, Rashomon, Priča o vezirovom slonu i mnogi drugi. Sarajevo za početnike, Nečasni rat protiv Sirije, Kepec, Satovi u majčinoj sobi, 50 Godina bosansko-hercegovačkog pop-roka samo su neki od mnoštva naslova domaćih i stranih autora izdavača Šahinpašić. Također, kultna djela autora Meše Selimovića Magla i mjesečina, Tvrđava, Derviš i smrt, Ostrvo, Tišine, Tamo neko leži autorice Nure Bazdulj Hubijar te izabrana djela Dževada Karahasana iz nakladničke kuće Connectum moći ćete kupiti po povoljnim cijenama. Ponudu naslova na bosanskom jeziku možete uhvatiti na popustima i do 50 posto.

Kao i svake godine imamo i ponudu rječnika, gramatika i udžbenika za učenje jezika za učenike, profesore, prevoditelje i sve zaljubljenike u jezike. Ovdje ćemo izdvojiti samo neke od njih: Nouvelle Grammaire du Francais, Mein Vorschulwörterbuch: Die Reise durch das Abc-Universum, Studio 21B – Das Deutschbuch, Panorama: Deutsch als Fremdsprache – Kursbuch A 1.1, Oxford Concise Colour Medical Dictionary, Oxford Dictionary of Synonyms and Antonyms (3rd ed.), Duden: Standardwörterbuch Deutsch Als Fremdsprache, 3., neu bearbeitete und erweiterte Auflage, Oxford English Mini Dictionary 8th Edition, Rusko-hrvatski i Hrvatsko-ruski rječnik te Rusko-hrvatski i hrvatsko-ruski rječnik u ovitku na ćirilici. Za ljubitelje jezika smo tako Oxford rječnike snizili 20, a izdanja Dudena i Cornelsena 10 posto.

Za sve ljubitelje antikvarnih knjiga i kolekcija vrijednih knjiga pripremili smo posebno snižene cijene od 30 posto na cijeli asortiman antikvarnih knjiga koje možete pronaći u našoj kategoriji Antikvarijat. Samo jedan od ponuđenih naslova je komplet od sedam knjiga Povijest svjetske književnosti

Za sve navedene knjige pripremili smo popuste čak i do 90%!  Nadalje, za sva nesnižena izdanja pripremili smo posebni promo kod pa ćete i druge naslove moći kupiti po cijeni sniženoj za 10% ako iskoristite kod dominovic10.

Podsjećamo vas da svi članovi našeg Kluba vjernih članova online kupnjom skupljaju bodove o čemu više možete pročitati ovdje, a za svaku kupnju iznad 300 kuna ostvarujete pravo na besplatnu dostavu unutar Hrvatske i Slovenije, također nudimo mogućnost plaćanja do 12 rata! Za vas smo pripremili i neka iznenađenja o kojima ćete na vrijeme saznati, ali moramo vam priznati da im se jako veselimo! Do tada, uživajte u pogodnostima koje vam pripremamo te pratite našu stranicu i društvene mreže za daljnje obavijesti o ponudama i akcijama!

Komentari

(0)
Još nema komentara. Budite prvi koji će komentirati.
Pošalji komentar

Ocijeni članak

Ocijeni proizvod

Vaš email koristitit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.