Nova web stranica Knjižare Dominović!

Predstavljamo vam novi projekt u koji smo uložili puno vremena i ljubavi – naša nova web stranica! S novom web stranicom uveli smo i brojne novosti. Prva, i nama jako draga je poboljšana online kupovina vašeg najdražeg štiva direktno s mobitela, tableta ili računala.

 

U našem webshopu nudimo vam brojne naslove od umjetnosti i zabave pa sve do školskih udžbenika i brojnih drugih, a za ljubitelje rabljenih knjiga s kulturnom vrijednošću tu je i naš antikvarijat, a dostavu vršimo diljem svijeta. Bitno je napomenuti da cijena dostave unutar Hrvatske i Slovenije iznosi 25 kn, a za narudžbe iznad 300 kn ona je besplatna!

Nudimo i više načina plaćanja vaših narudžbi; pouzećem, online plaćanje kreditnim i debitnim karticama (Visa, Visa Premium, Vpay, Diners, Maestro, Mastercard, Mastercard electronic) do 12 rata te plaćanje općom uplatnicom ili virmanom. Više o načinima plaćanja pročitajte na linku.

 

Ako ste član našeg Kluba vjernih članova, online kupnjom imate mogućnost skupljati bodove  prema kojima, ovisno o bodovnom razredu, tj. broju skupljenih bodova, ostvarujete pravo na   popuste. Bodovi se skupljaju po principu u kojem se za svakih potrošenih 10 kuna ostvari 1   bod, a popust se ostvaruje kroz sljedeću kalendarsku godinu. Samim učlanjenjem u program  vjernosti naši vjerni kupci ostvaruju dodatnih 3% popusta na sve kupnje do prvog obračunskog razdoblja. Više o Klubu vjernih članova možete pročitati ovdje.

 

Prijavom na naš newsletter, osim što redovito dobivate vrijedne informacije o novostima na našem webshopu, ostvarujete i 10% popusta prilikom prve kupnje. Na našem blogu, iz tjedna u tjedan informirat ćemo vas o novim naslovima koji nam dolaze u ponudu, brojnim autorima i nakladnicima koji se nalaze na našim policama kao i o brojnim drugim zanimljivim novostima.

Svaki tjedan istaknut ćemo knjigu tjedna za koju smatramo da je na nju dobro obratiti pažnju, time se nadamo dati vam ideju što čitati ako mislite da ste sve što vas zanima pročitali.


U slučaju bilo kakvih upita ili posebnih narudžbi, tim Knjižare Dominović stoji vam na raspolaganju.

Komentari

(0)
Još nema komentara. Budite prvi koji će komentirati.
Pošalji komentar

Ocijeni članak

Ocijeni proizvod

Vaš email koristitit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.