Birajte iz širokog izbora popularne psihologije

Ako ste se ikada našli u slijepoj ulici s mislima, niste znali što dalje, niste znali kako iskontrolirati svoje misli, pronaći smisao svojeg postojanja, ako se borite s anksioznošću onda ste na pravom mjestu. Donosimo vam neke od naslova iz popularne psihologije koji će vam dati smjernice i alate kako da se izvučete ih takvih i sličnih situacija.

Thomas Erikson - Okruženi narcisima 

U ovoj knjizi Thomas Erikson produbljuje naše znanje o ekstremnoj samo zaokupljenosti i egoizmu narcisa.
Kako se postaje narcis? Kako živjeti s narcisom? Jeste li narcisoidni? Kako se na temelju svog ponašanja možete nositi s narcisom kada se on ili ona pojavi? Su samo neka od pitanja na koja ćete dobiti odgovor u ovoj knjizi.

Robin Sharma – Budni u 5: zagospodarite svojim jutrom i podignite život na višu razinu 

Legendarni stručnjak za vodstvo i elitni performans Robin Sharma uveo je koncept 5 A.M. kluba prije više od dvadeset godina, temeljen na revolucionarnoj jutarnjoj rutini koja je pomogla njegovim klijentima da maksimiziraju svoju produktivnost, aktiviraju svoje najbolje zdravlje i na metke otporan spokoj u ovo doba ogromne složenosti.
Sada ćete otkriti naviku ranog ustajanja, koju je autor ručno izradio tijekom rigoroznog četverogodišnjeg razdoblja, koja je mnogima pomogla da postignu epske rezultate uz poboljšanje njihove sreće, osjećaja pomoći i osjećaja života.

Jorge Bucay - Put samoovisnosti 

U lako čitljivom formatu, sa zanimljivim pričama i promišljenim anegdotama izvučenim iz mnoštva izvora, narodnih priča, Biblije, istočnjačke filozofije i Talmuda, Snaga samoovisnosti vodi nas dalje od našeg uobičajenog pojma neovisnosti na dublji koncept samoovisnosti.
Dr. Jorge Bucay, preuzimajući ulogu životnog trenera, predlaže da, kako bismo svi postigli ravnotežu u našim životima i postigli unutarnji mir, moramo priznati svoju ovisnost o onima oko nas bilo da su prijatelji, obitelj, ili čak suradnici. To ne možemo, tvrdi Bucay, sami.

Jay Shetty - Razmišljaj kao redovnik: svakodnevne vježbe za svrhovitost i smirenost uma 

U ovoj iskrenoj, inspirativnoj i osnažujućoj knjizi, Jay se usredotočuje na ono što vjeruje da su prepreke našem potencijalu i moći, pomažući vam da razvijete vještine i alate za probijanje negativnosti, tjeskobe, pretjeranog razmišljanja i očekivanja ljudi.

Sve ove knjige možete pronaći na policama ili web shopu Sveučilišne knjižare i antikvarijata Dominović. Knjižara se nalazi u zgradi NSK na adresi Hrvatske bratske zajednice 4.

Više informacija o ponudi knjiga možete pronaći ovdje.

Komentari

(0)
Još nema komentara. Budite prvi koji će komentirati.
Pošalji komentar

Ocijeni članak

Ocijeni proizvod

Vaš email koristitit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.