Ljubavni romani koji su oduševili publiku!

 

Ljubavni romani su jedan od najpopularnijih žanrova u svijetu književnosti. Oni su neizbježni u ponudi svih knjižara, a mnogi čitatelji ih smatraju idealnim izborom za opuštanje i bijeg od stvarnosti. Među tim romanima postoji mnoštvo naslova koji su oduševili publiku. U ovom članku ćemo se osvrnuti na neke od njih, a svi su dostupni u Knjižari Dominović.

1. The Party Crasher - Kinsella Sophie

Roman prati Effie, koju je razvod roditelja ostavio otuđenu od oca i u svađi s njegovom mnogo mlađom djevojkom, Kristom. Njezina kuća iz djetinjstva, Greenoaks, prodana je i Krista organizira zabavu. Effie je izostavljena s popisa gostiju, ali se sjeti blaga iz djetinjstva skrivenog u kući i odluči provaliti. Dok se šulja uokolo, otkriva tajne o svojoj obitelji i nailazi na Joea, svog bivšeg dečka. Tijekom zabave, Effie shvaća da se mora suočiti sa svojom prošlošću i biti iskrena prema sebi prije nego što može nastaviti dalje.

2. All Your Perfects - Hoover Colleen

Roman govori o Quinn i Grahamu, čiju savršenu ljubav uništavaju pogreške, tajne i sjećanja koja su se nakupila tijekom godina. Dok njihov brak postaje sve problematičniji, moraju se suočiti sa zaboravljenim obećanjem iz svoje prošlosti koje bi ih moglo spasiti. „All your perfects“ je roman koji pruža iscrpan uvid u problematičan odnos para čija zajednička budućnost visi o koncu. Roman postavlja pitanje može li ljubav koja je započela savršeno preživjeti cijeli život između dvoje nesavršenih ljudi.

3. Te strasti žestoke - Gong Chloe

Debitantski roman inspiriran klasikom Romeo i Julija, smješten u Šangaj 1926., proglašen je najboljim naslovom za mlade prema odabiru BuzzFeeda. Osamnaestogodišnja Juliette Cai je nasljednica bande Grimizna družina, a suparnici su im banda Bijeli cvjetovi. Roma Montagov, Juliettina prva ljubav i izdajnik, je budući vođa Bijelih cvjetova. Dok obje bande pokazuju znakove ludila, Juliette i Roma moraju surađivati kako bi zaustavili kaos u Šangaju i spasili grad. "Shakespeare bi zasigurno odobrio". - The New York Times Book Review.

4. Ljubav(i) mog života - Jenkins Reid Taylor

Emma Blair i Jesse Lerner su se vjenčali u svojim dvadesetima i punim plućima živjeli život koji nije bio u skladu s očekivanjima njihovih roditelja, putujući svijetom. Na prvu godišnjicu braka, Jesse pogiba u nesreći helikoptera, a Emma se vraća u roditeljski dom u pokušaju da izgradi novi život. Godinama kasnije, nakon što se zaručila sa starim prijateljem Samom, Jesse se neočekivano vraća kući, odlučan nastaviti život s Emmom. Emma se nađe u ljubavnom trojcu i mora shvatiti tko je ljubav njezinog života. Roman Taylor Jenkins Reid govori o nesvakidašnjoj ljubavnoj priči, koja bi bila savršen predložak za film.

5. Moć žene: ljubav je promijenila sve - Turkalj Nataša

Helena je policijska inspektorica, posvećena svom poslu, no nakon tragedije kojoj je svjedočila, odlazi na odmor na Mauricius i tamo upoznaje Igora, mladića iz Splita koji posjeduje restoran i plantaže na otoku. Iako je zanima kakvim se to poslom bavi muškarac koji vodi takav životni stil, Igorov šarm zaustavlja sva njezina pitanja. Na kraju krajeva, njezin izbor se svodi na karijeru ili život s Igorom. Igorova obitelj ima drugačija shvaćanja pravde i zakona, no Helena je spremna učiniti svjestan izbor. Nataša Turkalj u svojim ljubićima dopušta da je mašta vodi u najpoželjnija iskustva - šopinge bez ograničenja, biranje večernjih haljina, egzotična ljetovanja, večere s biranim vinima i morskim specijalitetima, na brodove s bazenima i u zagrljaje muškaraca zbog kojih će se njezine junakinje naći pred životnim odlukama. Suprotni polovi između kojih je se zatekla Helena - crno-bijeli život policajke izložene opasnostima ili hedonistički otočki raj - dodatno su zaoštrili odluku koju mora donijeti. Svaki od izbora ima svoje prednosti i nedostatke, ali ljubav je jedna.

Ovi ljubavni romani su samo neki od mnogih koji su oduševili publiku. Svaki roman pruža jedinstven pogled na ljubav i ljudske odnose, a Knjižara Dominović nudi širok izbor romana koji će zadovoljiti sve ukuse. Bez obzira na to jeste li obožavatelj erotičnih ljubavnih romana ili preferirate suptilnije i osjećajnije priče, u Knjižari Dominović pronaći ćete savršen roman koji će ispuniti vaša očekivanja.

 

Komentari

(0)
Još nema komentara. Budite prvi koji će komentirati.
Pošalji komentar

Ocijeni članak

Ocijeni proizvod

Vaš email koristitit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.