Gdje se nalazimo?

Naša adresa je Ulica Hrvatske bratske zajednice 4, 10001 Zagreb, u dnu zgrade Nacionalne i sveučilišne knjižnice. Više o lokaciji možete pogledati ovdje.

Mogu li promijeniti narudžbu?

Za sve promjene narudžbe, bilo da su vezane uz adresu dostave ili proizvode, možete nas kontaktirati putem naše e-mail adrese [email protected] ili telefonskog broja 01 6130 112.

Koja je cijena dostave?

Cijena dostave u Republici Hrvatskoj i Sloveniji je 5,00 €, a za narudžbe u iznosu većem od 55 € dostava je besplatna. Za više informacija o cijeni dostave u Hrvatskoj i u inozemstvu možete provjeriti ovdje.

Koji je rok isporuke paketa?

Naručeni proizvodi isporučuju se u roku od 5 radnih dana. Ukoliko neki od proizvoda nije odmah dostupan za isporuku, kupac će o tome biti obaviješten u procesu kupnje. Više informacija o dostavi možete pronaći ovdje.

Dostavljate li u inozemstvo?

Da, dostavljamo u sve zemlje svijeta. Informacije o cijenama dostave za pojedine zemlje možete vidjeti ovdje.

Mogu li narudžbu s osobnim preuzimanjem preuzeti na dan kreirane narudžbe?

Svakom kupcu javimo kada su knjige spremne za preuzimanje pa je potrebno pričekati našu obavijest putem e-maila ili telefonskog broja koji ste ostavili kao kontakt u Vašoj narudžbi.

Što je to Klub vjernih članova?

Sve o našem Klubu vjernih članova možete pročitati ovdje.

Zbrajaju li se popusti?

Popusti se ne zbrajaju.

Mogu li vratiti ili zamijeniti proizvod?

Proizvod se može vratiti ili zamijeniti. Troškove povrata proizvoda snosi kupac. Proizvode trebate zapakirati te predati kuriru koji će preuzeti Vaš paket te u slučaju zamjene predati Vam novi. Više o uvjetima povrata možete pronaći ovdje.

Ne snalazim se u webshop-u, mogu li nekim drugim putem napraviti narudžbu?

Ukoliko imate bilo kakvih problema vezanih uz web narudžbu, uvijek nas možete kontaktirati putem našeg e-maila i telefona. Tim putem možete napraviti i narudžbu, a potrebni podatci za narudžbu su: ime i prezime, adresa za dostavu, e-mail i telefonski broj.