DOBA ROLLING STONESA: biografija najvećeg rock benda na svijetu

The Rolling Stones su engleski rock bend koji nastaje još davne 1962. godine. Jedni su od najjaktivnijih i popularnijih grupa na svijetu koji žari i pali pozornicama diljem svijeta posljednjih 60 godina. Uz horde obožavatelja koji uživaju u njihovim hitovima, The Rolling Stones ostaje jedan od najutjecajnijih bendova današnjice.

Povodom proslave šestog desetljeća na sceni, 12. srpnja 2022. izašlo je posebno izdanje biografije najvećeg rock benda sadašnjice. U izdanju Rockmarka izlazi knjiga DOBA ROLLING STONESA: biografija najvećeg rock benda na svijetu koju potpisuje Lesley-Ann Jones, a priča o postojanju ovog legendarnog benda, o svim usponima i padovima, te promjenama koje je bend doživio.

Lesley-Ann Jones, autorica ovog izdanja, proslavila se preko svojih hvaljenih biografija Davida Bowieja i Freddieja Mercuryja, koje se ubrzo nakon izdavanja postale glavne knjige u rukama njihovih obožavatelja.

Biografija je ispisana na čak 300 stranica u kojima se nastoji zabilježiti sve kroz što je The Rolling Stones prošao od svojeg postojanja. Bavi se smrću Briana Jonesa, racijom u Redlandsu, Altamontom te nizom škakljivih pitanja na koje autorica traži odgovor. Neka od njih su: može li umjetnik doista biti odijeljen od svoje umjetnosti? Koliko su Keith Richards i Mick Jagger krivi za smrt Briana Jonesa? Zašto Bill Wyman nije bio optužen za pedofiliju? Jesu li Mick Taylor i Mick Jagger bili ljubavnici? Kako su Stonesi kao borci protiv establišmenta postali njegov dio i globalni brend?

Sve što ste ikada htjeli znati o Stonesima, sada možete doznati u ovom fantastičnom jubilarnom izdanju, a ono što zasigurno želite znati jest gdje ju možete pronaći. Knjižara DOMINOVIĆ vrhunska zagrebačka knjižara – može vam dostaviti biografiju u roku od tjedana dana, uz besplatnu dostavu (za Republiku Hrvatsku i Sloveniju, iznad 400 kuna). Također, ne morate se ograničiti samo na ovo fantastično izdanje, već potražite druge fenomenalne naslove u bogatom asortimanu Knjižare DOMINOVIĆ.

Kommentare

(0)
Noch keine Kommentare. Seien Sie der Erste, der kommentiert.
Kommentar senden

Artikel bewerten

Produkt bewerten

Ihre E-Mail wird nur verwendet, um auf Ihren Kommentar zu antworten.