Izdvajamo autore najpopularnijih knjiga

Ako ste se ikada pitali zašto su bestselleri upravo bestselleri, odgovor je poprilično jednostavan – iza njih stoji maštovita ili pametna ideja njihovih autora. Dok su neki autori uspješni već s prvim romanom, nekima je trebalo da se etabliraju u široj javnosti. Ponekad je upravo vrijeme i različito razmišljanje publike ono što im to omogućava. No, mi vam donosimo tri autora trenutačno najpopularnijih knjiga.

Charles Bukowski je jedan od onih autora za kojeg ste zasigurno čuli. Ako slučajno niste imali prilike čitati nešto od njegove poezije, možete pronaći njezine dijelove u obliku stotina citata po društvenim mrežama. Ovaj njemačko-američki autor već je godinama miljenik šire publike kojemu se iznova i iznova vraćamo. Zbirka poezije SRETAN SLUČAJ su kolekcija izabranih pjesama, čiji prijevod potpisuje Vojo Šindolić. Šindolić je, u suradnji s Bukowskim, stvorio ovu fantastičnu zbirku koja donosi novu perspektivu kroz pogled samog autora. Uživajte u njegovoj bezvremenosti.

Ako ste ljubitelji popularne psihologije, bacite oko na djela Brianne Wiest koja donosi najnovije djelo PLANINA SI TI: kako prestati sabotirati svoje snove i pretvoriti ih u stvarnost. Wiest je mlada autorica koja je poharala svijet svojim online tekstovima na temu iscjeljenja, a sada donosi putokaz za razumijevanje samog sebe kako bismo poboljšali svoj život. Fokusira se na unutarnji rast i razumijevanje našeg odnosa prema samosabotaži. 

Najbolje od publicistike pripalo je Clarissi Pinkola-Estes, američkoj spisateljici koja je ujedno psihoanalitičarka i priznata znanstvenica, i njezinom djelu ŽENE KOJE TRČE S VUKOVIMA: mitovi i priče o arhetipu divlje žene. Djelo je prevedeno na nešto više od tridesetak jezika, a priča o ženama i intuiciji – svakako je briljantno djelo ove fenomenalne pripovjedačice. 

Sva ova djela možete pronaći na mrežnim stranicama ili u Knjižari DOMINOVIĆ. Nude brzu dostavu knjiga tako da se odmah možete baciti na čitanje, a postanete li njihov vjerni član čekaju vas brojne pogodnosti. Na njihovom webshopu možete pronaći knjige svih žanrova, za sve uzraste i za sve ukuse. Knjižara DOMINOVIĆ vam je uvijek na usluzi za upite i detalje oko knjiga, a s njima nećete morati dugo čekati za dolazak novih bestsellera u prodaju.

Kommentare

(0)
Noch keine Kommentare. Seien Sie der Erste, der kommentiert.
Kommentar senden

Artikel bewerten

Produkt bewerten

Ihre E-Mail wird nur verwendet, um auf Ihren Kommentar zu antworten.