Filter
0 0
0 0
Startseite Produkte Bücher Recht PROSTORNO UREĐENJE, GRADNJA I KOMUNALNO GOSPODARSTVO

PROSTORNO UREĐENJE, GRADNJA I KOMUNALNO GOSPODARSTVO

Passwort: 416578
(0)Eine Bewertung hinterlassen
Jahr: 2009
Land: Hrvatska
Sprache: hrvatski
Einband: Paperback
Seitenzahl: 274
Grösse: 24 cm
ISBN: 978-953-7327-64-4
Preis
$ 262,50

Im Club sparen Sie $ 7,88.

Inklusive MwSt.

Möchten Sie to save $ 7,88 bei dieser Bestellung sparen und Mitglied imDominović club werden?

Verfügbar innerhalb von 1-7 Tagen

Bezahlmöglichkeiten

Barzahlung bei Lieferung, Kreditkarte (einmalig oder Ratenzahlung), Direktzahlung über ein Bankkonto

Über das Buch
U praksi se ti problemi najčešće rješavaju kroz upravnopravnu praksu te objašnjenja i mišljenja Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva, u čijem je djelokrugu provedba i nadzor nad provedbom Zakona o prostornom uređenju i gradnji, Zakona o građevnim proizvodima i Zakona o arhitektonskim i inženjerskim poslovima i djelatnostima u prostornom uređenju i gradnji. Jedan se dio ove knjige stoga odnosi na prikaz objašnjenja i mišljenja Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva u svezi s primjenom navedenih propisa. Također, dan je osvrt na obavljanje poslova projektiranja i stručnog nadzora ovlaštenih arhitekata i ovlaštenih inženjera, u skladu sa zadaćama njihovih struka, a prema Zakonu o arhitektonskim i inženjerskim poslovima i djelatnostima u prostornom uređenju i gradnji (Nar. nov., far. 152/08), koji ureduje obavljanje stručnih poslova prostornog uređenja, poslova projektiranja i stručnog nadzora građenja, obavljanje djelatnosti građenja, obavljanje djelatnosti upravljanja projektom gradnje u svrhu osiguranja kvalitetnog, stručnog i odgovornog obavljanja tih poslova i djelatnosti te postizanja drugih ciljeva određenih posebnim propisima kojima se uređuje područje prostornog uređenja, gradnje i građevnih proizvoda. Jedan je od podzakonskih akata koji je Zakonom o prostornom uređenju i gradnji ostao na snazi, Pravilnik o sadržaju, mjerilima kartografskih prikaza, obveznim prostornim pokazateljima i standardu elaborata prostornih planova (Nar. nov., far. 106/98, 39/04, 45/04 - ispr. i 163/04). U radu koji se bavi tim Pravilnikom, na osobit i zanimljiv način istaknuto je značenje, važnost i obveza izrade dokumenata prostornog uređenja te je ukazano na neke dvojbe u praksi u određenju pojmova iz Zakona, te na nužnost usklađenja tog Pravilnika s odredbama Zakona, odnosno donošenja novog Pravilnika o sadržaju prostornih planova.
Kommentare
Ocjena proizvoda
Noch keine Kommentare. Sei der erste, der einen Kommentar abgibt.
Kommentar senden

Bewerten Sie den Artikel 

Ihre E-Mail wird nur verwendet, um auf Ihren Kommentar zu antworten.

Loyalty Club

Wir haben eine spezielle Behandlung für die wahren Buchliebhaber des Dominic Loyalty Club vorbereitet.

Wir behandeln unsere Clubmitglieder mit Rabatten und merken uns alle Ihre Bestellungen.

Weitere Informationen

Newsletter

Abonnieren Sie unseren Newsletter und erhalten Sie 10% Rabatt auf den ersten Einkauf.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Instagram
Sendgrid

Google analytics