Filtriranje
hr en de
0 0
0 0
Novo

DNEVNICI JEDNOG UBIBOTA 3

Šifra: 442783
(0)Ostavi recenziju
Godina izdanja: 2024
Država: HRVATSKA
Jezik izdanja: hrvatski
Uvez: Meki uvez
Broj stranica: 167
Format: 24 cm
ISBN: 9789535206781
Nakladnik: V.B.Z.
Cijena
$ 18,78

U klubu štedite $ 0,56.

U cijenu je uključen PDV. Za Europsku Uniju od 01.07.2021. cijena proizvoda i poštarine može varirati prema stopi poreza za zemlju isporuke.

Želite li uštedjeti $ 0,56 na ovoj narudžbi i postati član Dominović kluba?

Dostupno odmah
O knjizi
U trećoj knjizi o avanturama Ubibota naći ćete dvije pripovijetke i peti mini-roman. Pripovijetkom “Dom” (Home) vraćamo se natrag u novi život Ubibota, sada na svemirskoj stanici koja kruži oko centralnog planeta Saveza za Očuvanje. Njegov novi posao osobnog konzultanta za sigurnost predsjednice Vijeća doktorice Ayde Mensah uglavnom je dosadan, proveden u strahu od potencijalne odmazde GreyChrisa, uz puno lažnih uzbuna. No kako raspoznati lažnu od one prave? Ubibot mora reagirati na svaku. Ubibotova avantura “Telemetrija bjegunaca” (Fugitive Telemetry) priča je koja se na neki način nastavlja na njegova prethodna loša iskustva s korporativnim entitetima. Na stanici je počinjeno ubojstvo. Dr. Mensah će inzistirati da se Ubibot priključi istražnom timu ne bi li procijenio je li GreyChris upleten u taj, za staničnu policiju neobičan, incident. Na stanici Očuvanja gotovo nitko ne pamti da se ikad zbilo neko ubojstvo s predumišljajem. Sve upućuje na to da je počinitelj netko tko je tek došao na stanicu, a taj netko ima sposobnost brisanja svojih tragova, još temeljitije od Ubibota, koji hakira sve i svašta. Stoga njegov program za procjenu rizika počinje divljati. Takve stvari može raditi samo borbeni Sig-droid. Misterij će produbiti prisustvo tajanstvenog broda s agresivnom posadom i teretom koji je jednostavno – nestao. Prije nego što pokuša riješiti naizgled nerješiv slučaj, Ubibot će morati prevladati poslovičnu nepovjerljivost ljudi prema Sig-droidima. Ali na kraju će morati Ubibota pustiti s lanca, da napravi ono što radi najbolje. Pripovijetka “Stari model” (Obsolescence) zapravo je pogled u vrijeme kad su stvoreni prvi androidi, od kojih će se kasnije razviti korporativna praksa masovne proizvodnje Sig-droida. Takozvani Ojačani Tragači nastali su u prvoj fazi koloni­zacije svemira, u doba kad su Zemlja, Mars i Luna istraživali asteroidni pojas i gradili prva naselja. Teško ozlijeđenim Tragačima, koji su u čestim nesrećama ostajali bez dijelova tijela, bilo je ponuđeno da im se nadograde skupi bionički dijelovi koji bi im omogućili nastavak života uz radnu sposobnost u najtežim uvjetima, ali zauzvrat su morali potpisati ugovore na dvadeset godina rada za svog dobročinitelja. U vrijeme kad se odvija ova pripovijetka, na obrazovnoj stanici u orbiti Jupiterova mjeseca Io kao učitelj radi vjerojatno posljednji aktivni Tragač Greggy. Svi ostali već su u starosnoj mirovini ili preminuli. A Tragači su legende. Oni su heroji iz doba prvog vala kolonizacije i više se ne proizvode u staroj, ojačanoj formi. I onda netko na svemirskoj stanici, gdje žive samo učitelji i djeca, raskomada omiljenog Greggyja. Upraviteljica stanice je u šoku, pitajući se tko je mogao ubiti tako nježnog i pažljivog čovjeka. Ali netko jest.
Komentari
Ocjena proizvoda
Još nema komentara. Budite prvi koji će komentirati.
Pošalji komentar

Ocijeni članak

Ocijeni proizvod

Vaš email koristitit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.
Česta pitanja
Koji je rok isporuke paketa?

Naručeni proizvodi isporučuju se u roku od 5 radnih dana. Ukoliko neki od proizvoda nije odmah dostupan za isporuku, kupac će o tome biti obaviješten u procesu kupnje. Više informacija o dostavi možete pronaći ovdje.

Dostavljate li u inozemstvo?

Da, dostavu vršimo u sve zemlje svijeta. Informacije o cijenama dostave za pojedine zemlje možete vidjeti ovdje.

Koja je cijena dostave?

Cijena dostave u Republici Hrvatskoj i Sloveniji je 4 € | 30,14 kn, a za narudžbe u iznosu većem od 55 € | 414,30 kn dostava je besplatna. Za više informacija o cijeni dostave u Hrvatskoj i u inozemstvu možete provjeriti ovdje.

Mogu li narudžbu s osobnim preuzimanjem preuzeti na dan kreirane narudžbe?

Svakom kupcu javimo kada su knjige spremne za preuzimanje pa je potrebno pričekati našu obavijest putem e-maila ili telefonskog broja koji ste ostavili kao kontakt u Vašoj narudžbi.

Ne snalazim se u webshop-u, mogu li nekim drugim putem napraviti narudžbu?

Ukoliko imate bilo kakvih problema vezanih uz web narudžbu, uvijek nas možete kontaktirati putem našeg e-maila: [email protected] i telefona: 01 6130 112. Tim putem možete napraviti i narudžbu, a potrebni podatci za narudžbu su: ime i prezime, adresa za dostavu, e-mail i telefonski broj.

Klub vjernih članova

Pravim ljubiteljima knjiga pripremili smo posebni tretman u Dominović Klubu vjernosti.

Članove našeg kluba častimo popustima i pamtimo sve njihove narudžbe.

Saznaj više

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ostvarite 10% popusta prilikom prve kupnje.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Instagram
Sendgrid

Google analytics