Filtriranje
hr en de
0 0
0 0

DNEVNIK

Šifra: 419592
(0)Ostavi recenziju
Godina izdanja: 2011
Država: HRVATSKA
Jezik izdanja: hrvatski
Uvez: Meki uvez
Broj stranica: 101
Format: 17 cm
ISBN: 978-953-7793-06-7
Nakladnik: NAKLADA BENEDIKTA
Cijena
$ 5,57

U klubu štedite $ 0,17.

U cijenu je uključen PDV. Za Europsku Uniju od 01.07.2021. cijena proizvoda i poštarine može varirati prema stopi poreza za zemlju isporuke.

Želite li uštedjeti $ 0,17 na ovoj narudžbi i postati član Dominović kluba?

Dostupno odmah
O knjizi
Primjer jedne svetice našega doba može nam pomoći da shvatimo što znači prvi put i stvarno susresti Boga. Riječ je o Jozefini Bakhiti iz Afrike, koju je svetom proglasio papa Ivan Pavao II. Rođena je oko 1869. u Darfuru u Sudanu. Kada je imala devet godina, oteli su je trgovci robljem, tukli je do krvi i pet puta prodavali na sudanskom tržištu. ...Zatim je bila sluškinja kod žene nekoga generala gdje je svakoga dana bila do krvi bičevana. Od posljedica toga bičevanja do kraja su joj života na tijelu ostala 144 ožiljka. Poslije tako strašnih gospodara Bakhita će upoznati potpuno drukčijeg gospodara - 'Parona' - Boga živoga, Boga Isusa Krista. ... Doznala je da je taj Gospodin dobar, sama dobrota ...da je pozvao i nju, da je i nju stvorio, štoviše, da je On ljubi. ...Još i više, i sam je taj Gospodin osobno proživio mučenja, i čeka je 's desne Ocu'. Sada i ona ima NADU - i to ne tek slabašnu nadu da će pronaći manje okrutne gospodare, nego veliku nadu: 'napokon sam ljubljena i što god se dogodilo, ta me Ljubav čeka. I tako je moj život dobar.' U spoznaji te nade ona je bila 'otkupljena', nije se više osjećala ropkinjom, nego slobodnom kćeri Božjom. ...Tako, kada su je htjeli vratiti u Sudan, Bakhita odbija; nije se bila spremna ponovno rastati od svoga 'Parona'. Dana 9. siječnja 1890. krštena je i krizmana te primila svetu pričest iz ruku venecijanskog patrijarha. Nekoliko godina kasnije, 8. prosinaca 1896., u Veroni je primila redovničke zavjete. .. .Tu nadu, koja se u njoj rodila i koja ju je otkupila, nije mogla zadržati za sebe; morala ju je mnogima - svima - darivati. Benedikt VI., U nadi spašeni (Spe salvi), KS, Zagreb 2008., usp. str. 7-9
Komentari
Ocjena proizvoda
Još nema komentara. Budite prvi koji će komentirati.
Pošalji komentar

Ocijeni članak

Ocijeni proizvod

Vaš email koristitit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.
Česta pitanja
Koji je rok isporuke paketa?

Naručeni proizvodi isporučuju se u roku od 5 radnih dana. Ukoliko neki od proizvoda nije odmah dostupan za isporuku, kupac će o tome biti obaviješten u procesu kupnje. Više informacija o dostavi možete pronaći ovdje.

Dostavljate li u inozemstvo?

Da, dostavu vršimo u sve zemlje svijeta. Informacije o cijenama dostave za pojedine zemlje možete vidjeti ovdje.

Koja je cijena dostave?

Cijena dostave u Republici Hrvatskoj i Sloveniji je 4 € | 30,14 kn, a za narudžbe u iznosu većem od 55 € | 414,30 kn dostava je besplatna. Za više informacija o cijeni dostave u Hrvatskoj i u inozemstvu možete provjeriti ovdje.

Mogu li narudžbu s osobnim preuzimanjem preuzeti na dan kreirane narudžbe?

Svakom kupcu javimo kada su knjige spremne za preuzimanje pa je potrebno pričekati našu obavijest putem e-maila ili telefonskog broja koji ste ostavili kao kontakt u Vašoj narudžbi.

Ne snalazim se u webshop-u, mogu li nekim drugim putem napraviti narudžbu?

Ukoliko imate bilo kakvih problema vezanih uz web narudžbu, uvijek nas možete kontaktirati putem našeg e-maila: [email protected] i telefona: 01 6130 112. Tim putem možete napraviti i narudžbu, a potrebni podatci za narudžbu su: ime i prezime, adresa za dostavu, e-mail i telefonski broj.

Klub vjernih članova

Pravim ljubiteljima knjiga pripremili smo posebni tretman u Dominović Klubu vjernosti.

Članove našeg kluba častimo popustima i pamtimo sve njihove narudžbe.

Saznaj više

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ostvarite 10% popusta prilikom prve kupnje.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Instagram
Sendgrid

Google analytics