Filtriranje
0 0
0 0

KOMPLEKSNA ANALIZA

Šifra: 251199
(0)Ostavi recenziju
Godina izdanja: 2020
Država: Hrvatska
Jezik izdanja: hrvatski
Uvez: Meki uvez
Broj stranica: 258
Format: 24 cm
ISBN: 978-953-197-527-8
Nakladnik: ELEMENT
Cijena
119,00 kn

U klubu štedite 3,57 kn.

U cijenu je uključen PDV

Želite li uštedjeti 3,57 kn na ovoj narudžbi i postati član Dominović kluba?

Dostupno u roku 1-7 dana
O knjizi
Ovaj sveučilišni udžbenik pokriva gradivo predmeta Kompleksna analiza koji se predaje studentima prve godine diplomskog studija Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Slično gradivo sluša se i na drugim tehničkim fakultetima i na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu. Stoga udžbenik može biti od koristi širem krugu čitatelja. Kompleksna analiza klasično je gradivo nužno u obrazovanju inženjera i matematičara, s mnogobrojnim primjenama. Neke od tih primjena posebno su istaknute u temama odabranim o ovoj knjizi. Pritom se misli na poglavlja o konformnim preslikavanjima kompleksne ravnine, a posebno o preslikavanjima pomoću elementarnih funkcija. Uz te dijelove, pokriveni su standardni sadržaji o diferencijabilnosti, prikazima u Taylorove i Laurentove redove, singularitetima i integralima analitičkih funkcija. Iskazi i dokazi teorema u principu su strogi, no veliki broj primjera i riješenih zadataka svakako će olakšati čitanje i zorno ilustrirati moguće primjene naučene teorije. Uz to, u udžbeniku je ponuđen veliki broj zadataka za samostalnu vježbu, tako da dodatna zbirka zadataka nije potrebna.
Komentari
Ocjena proizvoda
Još nema komentara. Budite prvi koji će komentirati.
Pošalji komentar

Ocijeni članak

Ocijeni proizvod

Vaš email koristitit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.
Česta pitanja
Koji je rok isporuke paketa?

Naručeni proizvodi isporučuju se u roku od 5 radnih dana. Ukoliko neki od proizvoda nije odmah dostupan za isporuku, kupac će o tome biti obaviješten u procesu kupnje. Više informacija o dostavi možete pronaći ovdje.

Dostavljate li u inozemstvo?

Da, dostavu vršimo u sve zemlje svijeta. Informacije o cijenama dostave za pojedine zemlje možete vidjeti ovdje.

Koja je cijena dostave?

Cijena dostave u Republici Hrvatskoj i Sloveniji je 25kn, a za narudžbe u iznosu većem od 300kn dostava je besplatna. Za više informacija o cijeni dostave u Hrvatskoj i u inozemstvu možete provjeriti ovdje.

Mogu li narudžbu s osobnim preuzimanjem preuzeti na dan kreirane narudžbe?

Svakom kupcu javimo kada su knjige spremne za preuzimanje pa je potrebno pričekati našu obavijest putem e-maila ili telefonskog broja koji ste ostavili kao kontakt u Vašoj narudžbi.

Ne snalazim se u webshop-u, mogu li nekim drugim putem napraviti narudžbu?

Ukoliko imate bilo kakvih problema vezanih uz web narudžbu, uvijek nas možete kontaktirati putem našeg e-maila: knjizara@dominovic.hr i telefona: 01 6130 112. Tim putem možete napraviti i narudžbu, a potrebni podatci za narudžbu su: ime i prezime, adresa za dostavu, e-mail i telefonski broj.

Klub vjernih članova

Pravim ljubiteljima knjiga pripremili smo posebni tretman u Dominović Klubu vjernosti.

Članove našeg kluba častimo popustima i pamtimo sve njihove narudžbe.

Saznaj više

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ostvarite 10% popusta prilikom prve kupnje.