Filtriranje
hr en de
0 0
0 0
Pronađeno 11 knjiga/e
Knjige
Jezik izdanja
Uvez
Godina izdanja
Cijena
Država
Početna Proizvodi Knjige Biotehničke znanost Prehrambena tehnologija

Prehrambena tehnologija

Prehrambena tehnologija obuhvaća procese u proizvodnji i preradi sirovina biljnog ili životinjskog podrijetla u različite prehrambene proizvode. Istražite našu bogatu ponudu knjiga o proizvodnji i preradi meda, mesa, mlijeka, žitarica, mahunarki, gljiva i drugih namirnica te hranidbi životinja i ljudi.

Filtriranje

Klub vjernih članova

Pravim ljubiteljima knjiga pripremili smo posebni tretman u Dominović Klubu vjernosti.

Članove našeg kluba častimo popustima i pamtimo sve njihove narudžbe.

Saznaj više

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ostvarite 10% popusta prilikom prve kupnje.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Instagram
Sendgrid

Google analytics