Filtriranje
hr en de
0 0
0 0
Početna Proizvodi Knjige Dječja književnost Slikovnice ŽINKO U ŠKOLI: priča koja će svakom prvašiću olakšati polazak u školu

ŽINKO U ŠKOLI: priča koja će svakom prvašiću olakšati polazak u školu

Šifra: 437465
(0)Ostavi recenziju
Godina izdanja: 2021
Država: HRVATSKA
Jezik izdanja: hrvatski
Uvez: Tvrdi uvez
Format: 25 cm
ISBN: 978-953-0-62035-3
Nakladnik: ŠKOLSKA KNJIGA
Cijena
$ 12,39

U klubu štedite $ 0,37.

U cijenu je uključen PDV. Za Europsku Uniju od 01.07.2021. cijena proizvoda i poštarine može varirati prema stopi poreza za zemlju isporuke.

Želite li uštedjeti $ 0,37 na ovoj narudžbi i postati član Dominović kluba?

Dostupno odmah
O knjizi
Žinko je ježić koji kreće u prvi razred. Kad su ga prvog dana nastave mama i tata probudili, pokrio se po glavi i nije želi poći u školu. Objašnjavali su mu da su i oni, kad su bili mali, išli u školu i da se u školi svašta nauči. Ali Žinko je tvrdio da on sve zna i da njemu škola ne treba. Kad je shvatio da su svi njegovi šumski prijatelji otišli u školu, došuljao se do mjesta na kojem se održavala šumska nastava i radoznalo promatrao učiteljicu i đake. Kad ga je učiteljica pozvala da im se pridruži, brzo je zaključio da je u školi lijepo, zanimljivo i veselo. I svake je večeri jedva čekao da svane novi dan pa da opet ide u školu. Ova topla priča svakom će prvašiću olakšati polazak u školu, a uz slikovnicu čitatelji na dar dobivaju 12 glavnih likova za lutke na štapu s kojima se može pripremiti igrokaz o Žinku. Dramatizirani tekst može se preuzeti s pomoću otisnutoga koda.
Komentari
Ocjena proizvoda
Još nema komentara. Budite prvi koji će komentirati.
Pošalji komentar

Ocijeni članak

Ocijeni proizvod

Vaš email koristitit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.
Česta pitanja
Koji je rok isporuke paketa?

Naručeni proizvodi isporučuju se u roku od 5 radnih dana. Ukoliko neki od proizvoda nije odmah dostupan za isporuku, kupac će o tome biti obaviješten u procesu kupnje. Više informacija o dostavi možete pronaći ovdje.

Dostavljate li u inozemstvo?

Da, dostavu vršimo u sve zemlje svijeta. Informacije o cijenama dostave za pojedine zemlje možete vidjeti ovdje.

Koja je cijena dostave?

Cijena dostave u Republici Hrvatskoj i Sloveniji je 4 € | 30,14 kn, a za narudžbe u iznosu većem od 55 € | 414,30 kn dostava je besplatna. Za više informacija o cijeni dostave u Hrvatskoj i u inozemstvu možete provjeriti ovdje.

Mogu li narudžbu s osobnim preuzimanjem preuzeti na dan kreirane narudžbe?

Svakom kupcu javimo kada su knjige spremne za preuzimanje pa je potrebno pričekati našu obavijest putem e-maila ili telefonskog broja koji ste ostavili kao kontakt u Vašoj narudžbi.

Ne snalazim se u webshop-u, mogu li nekim drugim putem napraviti narudžbu?

Ukoliko imate bilo kakvih problema vezanih uz web narudžbu, uvijek nas možete kontaktirati putem našeg e-maila: [email protected] i telefona: 01 6130 112. Tim putem možete napraviti i narudžbu, a potrebni podatci za narudžbu su: ime i prezime, adresa za dostavu, e-mail i telefonski broj.

Klub vjernih članova

Pravim ljubiteljima knjiga pripremili smo posebni tretman u Dominović Klubu vjernosti.

Članove našeg kluba častimo popustima i pamtimo sve njihove narudžbe.

Saznaj više

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ostvarite 10% popusta prilikom prve kupnje.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Instagram
Sendgrid

Google analytics