Filtriranje
hr en de
0 0
0 0
-20%

INFORMATORICA

Šifra: 423560
(0)Ostavi recenziju
Godina izdanja: 2013
Država: HRVATSKA
Jezik izdanja: hrvatski
Uvez: Meki uvez
Broj stranica: 269
Format: 23,5 cm
ISBN: 978-953-316-495-3
Nakladnik: ALGORITAM
$ 13,79
$ 11,03

U klubu štedite $ 0,33.

U cijenu je uključen PDV. Za Europsku Uniju od 01.07.2021. cijena proizvoda i poštarine može varirati prema stopi poreza za zemlju isporuke.
Dostupno odmah
O knjizi
Ona je Vanessa, ali radije bi da je zovete Michael. Ona je visoka, manekenski građena plavuša dugih nogu, ali kad poželi može potpuno uvjerljivo izgledati kao mladić. Ona je informatorica, žena koja je u stanju prikupiti najiscrpniji zamislivi dosje o bilo kojoj temi zanimljivoj poslovnim klijentima. Govori dvadeset dva jezika, specijalizirana je za zemlje trećeg svijeta, i ne voli nositi nož sa sobom, jer tada prelako ubije. Ona je Vanessa Michael Munroe. Premda izuzetno cijenjena zbog svoje stručnosti i pouzdanosti, još nikad nije prihvatila slučaj nestale osobe. Ipak, ponuda koju joj je upravo dao teksaški naftni magnat Richard Burbank sa sobom nosi toliku novčanu nagradu, neovisnu o krajnjem uspjehu, da ju je teško odbiti. A ako ga prihvati, zadatak će je odvesti tragom Burbankove kćeri Emily, koja je prije četiri godine nestala u mladenačkom lutanju Afrikom - nestala tako zagonetno da joj ni najbolje plaćeni timovi istražitelja nisu uspjeli ući u trag. Samo, nitko od tih istražitelja nije odrastao u Africi, kao Vanessa Michael Munroe. Nitko od njih nije stekao intimno poznavanje kultura, običaja i opasnosti tog kontinenta, kao ona… Niti je pritom stekao četrdeset dva ožiljka na koži, i nebrojeno više ispod nje, kao ona. Slavni redatelj James Cameron odlučio se zbog Informatorice odreći ranijeg zavjeta da ubuduće režira samo nastavke Avatara. U svojem se oduševljenju pridružio tisućama čitatelja koji ovu knjigu smatraju najoriginalnijim trilerom naših dana, zaljubivši se u njezinu protagonisticu već pri prvom susretu. Algoritam Informatoricu donosi u izvrsnom prijevodu Lidije Milenkov Ečimović.
Komentari
Ocjena proizvoda
Još nema komentara. Budite prvi koji će komentirati.
Pošalji komentar

Ocijeni članak

Ocijeni proizvod

Vaš email koristitit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.
Česta pitanja
Koji je rok isporuke paketa?

Naručeni proizvodi isporučuju se u roku od 5 radnih dana. Ukoliko neki od proizvoda nije odmah dostupan za isporuku, kupac će o tome biti obaviješten u procesu kupnje. Više informacija o dostavi možete pronaći ovdje.

Dostavljate li u inozemstvo?

Da, dostavu vršimo u sve zemlje svijeta. Informacije o cijenama dostave za pojedine zemlje možete vidjeti ovdje.

Koja je cijena dostave?

Cijena dostave u Republici Hrvatskoj i Sloveniji je 4 € | 30,14 kn, a za narudžbe u iznosu većem od 55 € | 414,30 kn dostava je besplatna. Za više informacija o cijeni dostave u Hrvatskoj i u inozemstvu možete provjeriti ovdje.

Mogu li narudžbu s osobnim preuzimanjem preuzeti na dan kreirane narudžbe?

Svakom kupcu javimo kada su knjige spremne za preuzimanje pa je potrebno pričekati našu obavijest putem e-maila ili telefonskog broja koji ste ostavili kao kontakt u Vašoj narudžbi.

Ne snalazim se u webshop-u, mogu li nekim drugim putem napraviti narudžbu?

Ukoliko imate bilo kakvih problema vezanih uz web narudžbu, uvijek nas možete kontaktirati putem našeg e-maila: [email protected] i telefona: 01 6130 112. Tim putem možete napraviti i narudžbu, a potrebni podatci za narudžbu su: ime i prezime, adresa za dostavu, e-mail i telefonski broj.

Klub vjernih članova

Pravim ljubiteljima knjiga pripremili smo posebni tretman u Dominović Klubu vjernosti.

Članove našeg kluba častimo popustima i pamtimo sve njihove narudžbe.

Saznaj više

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ostvarite 10% popusta prilikom prve kupnje.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Instagram
Sendgrid

Google analytics