Filtriranje
hr en de
0 0
0 0

ISKRICA

Šifra: 428138
(0)Ostavi recenziju
Godina izdanja: 2016
Država: HRVATSKA
Jezik izdanja: hrvatski
Uvez: Meki uvez
Broj stranica: 101
Format: 21 cm
ISBN: 978-953-267-072-1
Nakladnik: NAKLADA CERES
Cijena
$ 12,54

U klubu štedite $ 0,38.

U cijenu je uključen PDV. Za Europsku Uniju od 01.07.2021. cijena proizvoda i poštarine može varirati prema stopi poreza za zemlju isporuke.

Želite li uštedjeti $ 0,38 na ovoj narudžbi i postati član Dominović kluba?

Dostupno odmah
O knjizi
„Iskrica“ je roman pisan u obliku kazališne predstave sa dvoje vrlo zanimljivih protagonista koji nam na dlanu nude svoje srce, svoje strahove i jednu priču koja im se dogodila u njihovim zrelim godinama. Karmen ima 43 godine, a Žarko 60, upoznaju se preko internetske stranice za upoznavanje i čim počnu dopisivanje ova priča postaje niz malih laži i neopisivog smijeha. Upoznaju se i osobno nedugo zatim u totalnim fijasko uvjetima koji im na prvi pogled unište spoj, ali ovaj je dvojac ipak pronašao sreću u malim stvarima i jedan uništen dan pretvorio u pravu adrenalinsku pustolovinu. Sve bi to bilo ok kada Žarko ne bi imao jednu veliku tajnu, nešto što ga koči, nešto što mu ne da mira, nekog kome je još uvijek potreban. Karmen ne zna da Žarko nešto krije jer se ponaša isto kao i ona, na prvi pogled zaljubljen u nešto novo, u nepoznato i neistraženo i oboje uživaju u tome osim što Žarko koliko god potiskivao svoju tajnu ne može prestati razmišljati o tome i osjeća krivnju na svakom koraku. Što će se dalje dogoditi sa Karmen i Žarkom te kako će Karmen reagirati kada sazna pravu istinu prepuštam vama da saznate. Ovo je ljubavna drama, ali vrlo neobična jer obiluje humorom i zabavnim situacijama, ali ima tu i onog dirljivoj, nečeg što nam stisne srce pa se pitamo kako je on mogao lagati, kako se mogao tako ponijeti, kako je mogao očekivati da će sve to završiti dobro ako od samoga početka nije bio iskren. Oboje su se upustili u nešto novo i uzbudljivo, ali nisu ni sanjali kamo će ih to odvesti. Roman je jednostavan, ali savršeno opisuje ljudsku psihu i životnu bol, daje nam jasan uvid u to kako se i odrasli ljudi mogu osjećati kao mala djeca kada se zaljube i kako nas bol uvijek pogodi u najgorem trenutku. „Iskrica“ će vam pružiti smijeh i suze, radost i bol, ljubav i novi početak, stvorit će iskru i u vama dok čitate ovu priču istkanu od usamljeničkog života, uspona i padova te brojnih realnih situacija koja život čine životom. Sve je to divno opisano u ovoj priči koja iako ima tragičnu situaciju jednu ljubav donosi na komičan način pružajući čitatelju da se opusti i doživi čar zaljubljivanja, da osjeti sreću novog početka i da spozna tugu neminovnog kraja. Je li sreća moguća usprkos tragedijama? Jedna će snažna životna priča duboko dirnuti vaše srce i pokazati vam kako je moguća i sreća u nesreći i kako ponekad moramo prigrliti teške trenutke kako bi pronašli novi put, put kojim idemo dalje i ne osvrćemo se. Recenziju napisala Sandra Avar
Komentari
Ocjena proizvoda
Još nema komentara. Budite prvi koji će komentirati.
Pošalji komentar

Ocijeni članak

Ocijeni proizvod

Vaš email koristitit će se samo u svrhu odgovaranja na Vaš komentar.
Česta pitanja
Koji je rok isporuke paketa?

Naručeni proizvodi isporučuju se u roku od 5 radnih dana. Ukoliko neki od proizvoda nije odmah dostupan za isporuku, kupac će o tome biti obaviješten u procesu kupnje. Više informacija o dostavi možete pronaći ovdje.

Dostavljate li u inozemstvo?

Da, dostavu vršimo u sve zemlje svijeta. Informacije o cijenama dostave za pojedine zemlje možete vidjeti ovdje.

Koja je cijena dostave?

Cijena dostave u Republici Hrvatskoj i Sloveniji je 4 € | 30,14 kn, a za narudžbe u iznosu većem od 55 € | 414,30 kn dostava je besplatna. Za više informacija o cijeni dostave u Hrvatskoj i u inozemstvu možete provjeriti ovdje.

Mogu li narudžbu s osobnim preuzimanjem preuzeti na dan kreirane narudžbe?

Svakom kupcu javimo kada su knjige spremne za preuzimanje pa je potrebno pričekati našu obavijest putem e-maila ili telefonskog broja koji ste ostavili kao kontakt u Vašoj narudžbi.

Ne snalazim se u webshop-u, mogu li nekim drugim putem napraviti narudžbu?

Ukoliko imate bilo kakvih problema vezanih uz web narudžbu, uvijek nas možete kontaktirati putem našeg e-maila: [email protected] i telefona: 01 6130 112. Tim putem možete napraviti i narudžbu, a potrebni podatci za narudžbu su: ime i prezime, adresa za dostavu, e-mail i telefonski broj.

Klub vjernih članova

Pravim ljubiteljima knjiga pripremili smo posebni tretman u Dominović Klubu vjernosti.

Članove našeg kluba častimo popustima i pamtimo sve njihove narudžbe.

Saznaj više

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter i ostvarite 10% popusta prilikom prve kupnje.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Facebook messenger (like page)
Instagram
Sendgrid

Google analytics